Privatumo politika

Duomenų valdytojas – Renata Jagminė veikanti pagal Individualios veiklos pažymėjimą Nr.643038. Privatumo politika padės suprasti, kokie duomenys renkami internetinėje svetainėje www.ReneDeco.com.

Interneto svetainėje galime rinkti, kaupti ir naudoti tokius asmens duomenis kaip:

1.informaciją, kurią Jūs pateikiate pirkdami www.ReneDeco.com interneto svetainėje, įskaitant vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą, adresą, mobilaus telefono numerį;

2.jūsų kompiuterio IP adresą, apsilankymų dažnį, laiką ir datą;

3.bet kokią kitą informaciją, kurią pateikiate mums naudodamiesi interneto svetaine, paslaugomis, bendraujant.

Slapukai

Slapukas yra informacija, kurią interneto serveris siunčia į interneto naršyklę, ir kuri yra saugoma naršyklėje. Ši informacija yra siunčiama į interneto serverį kiekvieną kartą, kai naršyklė prašo atidaryti puslapį iš serverio. Tai leidžia interneto serveriui nustatyti ir stebėti interneto naršyklę.

Daugiau informacijos apie Internetinėje svetainėje naudojamus slapukus rasite čia:

Slapukų sąrašas mūsų svetainėje

 

Pavadinimas Saugoma informacija Paskirtis Galioja
PHPSESSID Sesijos identifikavimui 1 sesiją
Cookieconsent_status Pasirinkimas Slapuku patvirtinimo pasirinkimo saugojimos 1 metus
SID, SAPISID, APISID, SSID, HSID, NID, PREF Įvairūs unikalūs kintamieji, apart PREF, kuris saugo jūsų pasirinkimus, pvz.: priartinimo lygis. Google priskiria slapukus betkuriame puslapyje, kuriame naudojamas Google žemėlapis. Mes neturime galimybės kontroliuoti Google slapukus. Šie slapukai renka informacija apie Google žemėlapių vartotojų elgseną. Dauguma slapukų galioja 10 metų po apsilankymo puslapyje, kuriame yra Google žemėlapis.
_ga atsitiktinai sugeneruotas ID Google Analytics: atskiria vartotojus 2 metus
_gid atsitiktinai sugeneruotas ID Google Analytics: atskiria vartotojus 1 dieną
_gat Skaičius Google Analytics: naudojamas norint padidinti užklausų greitį 1 minutę
act,c_user,datr,fr,pl,presence,sb,wd,xs   Slapukai naudojami sąsajai su Facebook platforma ir su vartotojo paskyra jei vartotojas prisijungęs prie Facebook.  1 metus
1P_JAR Trumpas atsitiktinai sugeneruotas ID  Šie slapukai naudojami rinkti svetainės statistikas ir sekti konversijų kiekius. 1 savaitę
SIDCC Apsaugos slapukas padedantis apsaugoti vartotojų informaciją nuo neautoritizuotos prieigos. 1 diena
woocommerce_items_in_cart Atsitiktinai sugeneruotas ID Saugo laikinus el. parduotuvės Jūsų krepšelio duomenis iki lango uždarymo arba 5 dienos
yith_wcwl_products Laikinai saugo duomenis apie pažymėtus produktus 1 diena
_icl_current_language Laikinai saugo duomenis apie Jūsų naršyklės kalbą 2 dienos
woocommerce_recently_viewed Laikinai saugoma informacija apie peržiūrėtus produktus iki lango uždarymo

Savo internetinėje svetainėje naudojame „trečiosios šalies slapukus“, tai yra slapukus, kurių valdytojais nesame mes, pvz., [Google Partners, Facebook, RTB, Adform, Google Analytics, Hotjar, Mixpanel]. Šiuos slapukus mes renkame siekdami gauti statistinę informaciją apie internetinės svetainės naudojimą bei Jūsų elgesiu grindžiamos internetinės reklamos tikslais.

Nepaisant to, jei nesutinkate, kad būtų naudojami slapukai ir (ar) norite savo sutikimą atšaukti, prašome informuoti mus el. Paštu: info@ReneDeco.com

 

 

Jūsų asmens duomenų naudojimas

Jūsų asmens duomenis renkame, saugome ir galime panaudoti šiais tikslais:

  • tam, kad suteiktume Jums galimybę naudotis mūsų Interneto svetaine ir teikiamomis paslaugomis;
  • prekių pirkimo-pardavimo sutarties su Jumis sudarymui ir jos vykdymui;
  • naudojantis šioje interneto svetainėje pateikiama informacija įsigytų prekių tiekimo ir pristatymo tikslais;
  • ataskaitų ir sąskaitų-faktūrų išrašymo ir siuntimo Jums tikslais;
  • įsiskolinimų valdymui ir siekiant surinkti iš Jūsų mokėjimus;
  • pranešimų siuntimui Jums, korespondencijai su Jumis;
  • marketingo tikslais

 

Asmens duomenų saugojimo terminas

Jūsų asmens duomenys el. prekybos tikslais (vardas, pavardė, el. Pašto adresas, telefono numeris, prekės pristatymo adresas, prekės/paslaugos apmokėjimo duomenys (banko sąskaitos Nr., apmokėjimo būdas ir pan.), pirkimo istorija (įsigytos prekės, kaina, kiekis ir pan.) bus saugomi 10(dešimt) metų nuo paskutinio Jūsų pirkinio mūsų Internetinėje svetainėje.

Duomenų atskleidimas

Mes galime atskleisti informaciją apie Jus mūsų darbuotojams,vadybininkams, tarpininkams, tiekėjams ar subrangovams, jei pagrįstai reikia tiems tikslams, kaip nurodyta šioje Privatumo politikoje.

Be to, mes galime atskleisti informaciją apie Jus:

  • jei mes turime padaryti tai pagal įstatymą;
  • siekiant apginti savo teises ar interesus (įskaitant Jūsų duomenų pateikimą tretiesiems asmenims, siekiant išieškoti Jūsų įsiskolinimus mums).

Išskyrus kaip numatyta šioje Privatumo politikoje, mes neteikiame Jūsų asmens duomenų jokioms trečiosioms šalims.

 

Jūsų asmens duomenų saugumas

Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, mes įgyvendinam eorganizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo,taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

Žinoma, duomenų perdavimas internetu iš esmės yra nesaugus, ir mes negalime garantuoti saugaus duomenų perdavimo interneto tinklais.

 

Jūsų sutikimai ir teisės

Naudodamiesi mūsų Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis, Jūs patvirtinate, kad susipažinote su šia Privatumo politika ir su ja sutinkate bei kartu suteikiate mums teisę rinkti, kaupti, sisteminti, naudoti ir tvarkyti šiojePrivatumo politikoje numatytais tikslais visus čia nurodytus asmens duomenis.

Jūs taip pat turite teisę, pateikęs mums rašytinį prašymą (paštu,elektroniniu paštu), reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis.

 

Atsakomybė

Jūs esate atsakingas, kad Jūsų mums pateikti duomenys būtų tikslūs, teisingi ir išsamūs. Jeigu pasikeičia Jūsų pateikti duomenys, Jūs turite nedelsdamas mus apie tai informuoti elektroniniu paštu. Mes jokiu atveju nebūsime atsakingi už žalą, atsiradusią Jums dėl to, jog Jūs nurodėte neteisingus ar neišsamius asmens duomenis arba neinformavote mūsų jiems pasikeitus.

 

Privatumo politikos pakeitimai

Mes galime bet kada atnaujinti ar pakeisti šią Privatumo politiką. Tokia atnaujinta ar pakeista Privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo mūsų Interneto svetainėje. Jei bus padaryti esminiai Privatumo politikos pakeitimai, apie tai bus pranešame Internetinėje svetainėje.

Kontaktinė informacija

Jei turite klausimų, mielai kreipkitės el.paštu: info@ReneDeco.com

Paskutinis Privatumo politikos atnaujinimas buvo atliktas: 2019 m. Vasario 1 d.